Blog

Η Delopoulos Trans ενισχύθηκε διαδικτυακά με την υποστήριξη της OpenSites

Ενα νέο έργο για την OpenSites αφου κέρδισε την εμπιστοσύνη της Delopoulos Trans μιας απο τις μεγαλύτερς μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ενα δύσκολο έργο που ολοκληρώθηκε με προσεκτική δουλειά δύο μηνων.

Ευχαριστούμε την Delopoulos Trans για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Την εταιρεία "Ντελόπουλος Trans” ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια.

Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της.

Έχοντας πλέον στην διαχείρισή της, πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 30 τρακτόρια,5 συρόμενα, 70 νταλίκες, 80 άτομα προσωπικό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών στην Ελλάδα.

Επαφή

Τηλ: 6937 992 925

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook LikeBox

Search