Blog

Omega Center. Επιμέλεια και ανάπτυξη από την OpenSites

Ένα ακόμα μεγάλο διαδικτυακό έργο παραδόθηκε στο ιδιοκτήτη του τον κ. Νίκο Μιχαλακόπουλο. Είναι η ιστοσελίδα omegacenter.gr

Η σελίδα είναι ιδανικά σχεδιασμένη για μια απίστευτη παρουσία στο διαδίκτυο ενώ παρουσιάζει προσφορές, και ενημερώνει για προϊόντα της επιχείρησης. Έχει εξαιρετική εμφάνιση σε υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές. Η ιστοσελίδα με την επιμέλεια της OpenSites είναι θωρακισμένη από θέματα ευπάθειας και ασφάλειας.

Η επιχείρηση Ωμέγα Center ιδρύθηκε το 1970 από τον Αντώνιο Μιχαλακόπουλο, ενώ σήμερα στη διοίκηση βρίσκεται ο γιος του Νικόλας, προσφέροντας σύγχρονες, ποιοτικές, επώνυμες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη της οικοδομής ή της κατοικίας. Προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε επώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε ένα χώρο 2000 τ.μ., η Λαρισαϊκή επιχείρηση Ωμέγα Center αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και προμηθευτές χρωμάτων και δομικών υλικών στη Θεσσαλία, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επαγγελματία. Εκατοντάδες προϊόντα για την εξωτερική θερμομόνωση, τη στεγάνωση, την εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, την κατοικία αλλά και χρώματα, πόμολα και υλικά συσκευασίας, βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα.

Omega Center

1ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Greece
Τηλ+2410.236.565

https://omegacenter.gr

Επαφή

Τηλ: 6937 992 925

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook LikeBox

Search