Blog

Η σελίδα κόσμημα της PowerTreiler από την OpenSites

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της ιστοσελίδας Power Treiler από την Opensites και παραδόθηκε στον πελάτη μας κ. Θεόδωρο Τσιβόπουλο. Η σελίδα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις προβολής στο Διαδίκτυο.

Η Βιοτεχνία κατασκευών Μπαγκαζιέρων, Τρέϊλερ POWER TREILER ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1992. Η πορεία έφερε την καταξίωση και την εμπιστοσύνη των πελατών, τόσο στην περιοχή του Νομού Λάρισας όσο και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

“ Αναπτυξιακη επιχειρηματικη προοπτικη“

Με ευρύ επιχειρηματικό και κατασκευαστικό πνεύμα ο Θεόδωρος Τσιβόπουλος το 1990 εισάγει στον επιχειρηματικό του κύκλο άλλη μια δραστηριότητα. Την κατασκευή τρέϊλερ.


“ Ποιοτητα κατασκευης“

Αποτέλεσμα αυτής της πετυχημένης πορείας στον κατασκευαστικό κλάδο είναι η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού μας με μηχανήματα τελευταίας γενιάς ενώ χωρίς την παραμικρή απόκλιση χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά


“ Εμπειρια και εξειδικευση“

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μας εχουν άριστη κατάρτιση με εξειδίκευση στο αντικείμενο. Θωρακισμένοι με τεχνογνωσία και εμπειρία έχουν σημαντική συμβολή στην ανοδική μας πορεία.

Powertreiler

Φαρσάλων 223  Λάρισα τ.κ 41 335, Κινητό: 6936605665 Τηλέφωνο: 2410571588 Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.tsivopoulos.gr

Επαφή

Τηλ: 6937 992 925

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook LikeBox

Search